Top
  >  Eten & Drinken   >  Ontwerp je eigen Senseo Flavors


Volgens Senseo zou je koffiemachine, net als je favoriete koffiemoment, een persoonlijk iets moeten zijn. Daarom introduceert Philips de Senseo Flavors, waar je zelf aan mee kan ontwerpen.

De Senseo Flavors kun je naar jouw persoonlijke smaak aanpassen, via een verzameling van verschillende kleuren en patronen. Zo kun je verschillende stijlen kiezen voor je koffiemachine, bijvoorbeeld klassiek en discreet of eigentijds en gedurfd.

Via de website van Senseo kun je met een aantal stappen het ontwerp samenstellen. Je begint met een keuze te maken uit het kleurenportfolio, die bestaat uit rood, roze, paars, oranje, geel, groen en blauw. Dan selecteer je het gewenste motief en vervolgens krijg je een aantal verschillende suggesties voor de Senseo te zien, samengesteld uit jouw keuzes. Ben je tevreden met het resultaat, dan kies je jouw favoriete ontwerp en kun je de Senseo bestellen.

De Senseo Flavors is vanaf april 2010 uitsluitend online beschikbaar zijn voor de prijs van €149,00. Voor informatie en bestellingen kun je terecht op www.senseo.nl/flavors.