Top
  >  Mode & Beauty   >  Philips SatinPerfect epilator
a


Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, wat inhoudt dat het weer bijna tijd is voor blote benen. Natuurlijk wil je dan wel gezien worden met mooie gladden benen en dat is precies wat de nieuwe Philips SatinPerfect epilator beloofd.

Volgens Philips wordt ontharen met de SatinPerfect epilator een fluitje van een cent. Met dit apparaat moet het ontharen makkelijker en sneller gaan en blijft je huid wekenlang haarvrij. Dit komt door de speciaal ontworpen, extrabrede epileerkop en de getextureerde keramische schijven die meer haartjes in één beweging verwijderen.

Deze Philips epilator beschikt over een element dat de haartjes optilt met subtiele trillingen en op deze manier liggende haartjes verwijdert. Daarnaast heeft het apparaatje ook een actief massagesysteem dat je huid stimuleert en een efficiënte opzetkap die kan kantelen waardoor het de contouren van je lichaam makkelijk kan volgen.

De SatinPerfect range bestaat uit 4 modellen die ieder voorzien zijn van een drukregeling, een lotion om de huid voor te bereiden, een reinigingborsteltje, een wasbare kop en een etui om het apparaat in op te bergen. De HP6578, het topmodel uit de serie, heeft ook een precisie-epilator, die bedoeld is voor de gevoelige lichaamsdelen, intelligente pincetten met licht en spiegel voor de wenkbrauwen, en een afzonderlijke scheerkop en trimkam voor het scheren, bijknippen en vormgeven.

De nieuwe Philips SatinPerfect epilatoren zijn nu te koop. Prijzen variëren van €75, voor het instapmodel, tot €139 voor de HP6578.