Top
  >  Mode & Beauty   >  Repeat collectie zomer 2010


De zomer 2010 collectie van Repeat is een combinatie van klassieke basics en zachte pasteltinten. De kleding  is voorzien van zoete namen als fresh pistachio en creamy noisette.

De nieuwe zomercollectie van Repeat bestaat uit comfortabele kleding met een romantische uitstraling. De wat jongere lijn van Repeat, DTLM, heeft een frisse en jeugdige uitstraling. De designs hebben een nonchalante en speelse uitstraling, die zowel voor overdag als ’s avonds geschikt is.

Repeat heeft in de zomercollectie een luxueuze lijn, onder de naam Joe Taft. Hierin worden laagjes gecombineerd met plooien, die zijn afgewerkt met geborduurde details. De kleding heeft moderne vormen en is gemaakt van hoogwaardige materialen.

De korte en lange vesten complimenteren het vrouwelijke figuur, de waistcoat is elegant en de zijden topjes voelen heerlijk aan. De kleding is gemaakt van kwalitatief hoge materialen, als pure kasjmier en zijde. Het biologische katoen maken de bloezen comfortabel en geschikt om te combineren.