Top
  >  Lifestyle   >  5 mooie schoonheidssalons

schoonheidssalons
Ben je toe aan een dagje relaxen? Gun jezelf dan een bezoekje aan een schoonheidssalon. Vrouwblog selecteerde 5 mooie schoonheidssalons in Nederland.

Soap Treatment Store, Amsterdam
schoonheidssalon SOAP
De ambiance van Soap Treatment Store is licht en rustgevend. Als je er binnenkomt stap je echte even uit alle dagelijkse hektiek. Wat zo fijn is aan deze city spa, is dat je er zowel voor een uitgebreide als korte behandeling terecht kunt. Zo kun je kiezen voor een snelle pedicure of je uitgebreid laten verwennen met een massage, facial, manicure of een andere behandeling.

Elysium, Bleiswijk
schoonheidssalon elysium
Elysium is een schitterende spa waar je jezelf in een totaal andere wereld waant. Je kunt heerlijk ontspannen in de ruim 22 sauna’s, jacuzzi’s, stoombanden, buiten en binnenbaden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een oosterse massage, luxe schoonheidsbenadeling of een rasul of hammam treatment. Deze sprookjesachtige spa met prachtige gethematiseerde ruimtes neemt je echt mee op wereldreis.

Wellnesscentrum Beauty Oranje, Noordwijk
schoonheidssalon Noordwijk
Het Wellnesscentrum Beauty Oranje staat garant voor een onvergetelijke luxe dag. Je kunt hier genieten van een Shiatsu-massage of van een heerlijke gezichtsbehandeling met exclusieve producten van Lancaster, La Prairie of Chanel. Ook beschikt het centrum over sauna’s, stoombad, whirlpool, subtropisch zwembad en een neveltuin.

MediSpa van Bergman Beauty Clinics, Amsterdam
schoonheidssalon bergman
De MediSpa van Bergman worden lichaamverbeterende behandelingen verrichten. In deze spa worden geen operaties uitgevoerd, maar schoonheidsbehandelingen in combinatie met medische technieken. Zo kun je hier onder andere terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, peelings, permanente make-up, littekenbehandelingen en injectables. De MediSpa is zeker aan te raden als je last hebt van huidproblemen en niet gebaat bent bij een gewone beautybehandeling.

Health Spa Ryokan, Zutphen
schoonheidssalon Ryokan Zutphen
Bij Health Spa Ryokan wordt je ondergedompeld in de eeuwenoude Oosterse badtradities. Je kunt hier baden in een Japans badhuis, ontspannen in één van de sauna’s of tot rust komen in de prachtige Japanse tuin. Daarnaast biedt deze spa verschillende heilzame behandelingen, massages, acupunctuur, fitnesstraining, manuele therapie en schoonheidsbehandelingen.