Top
  >  Lifestyle   >  Seizoen 3 van de serie Voetbalvrouwen gaat van start

Binnenkort start seizoen drie van de serie Voetbalvrouwen. Vanaf vrijdag 30 oktober kunnen we weer heerlijk genieten van de luxe en veelbewogen levens van de voetbalvrouwen.

Volgens producent Johan Nijenhuis draait het derde seizoen van de serie meer dan ooit om de vrouwen. ” We kiezen ervoor om een schaamteloos beeld te geven van vrouwen die tot het uiterste gaan om te krijgen wat ze willen.”

Het verhaal van Voetbalvrouwen seizoen 3

Zo komen dit in seizoen 3 de levens van Liz, Melanie, Renske en Solange flink onder druk te staan door de komst van de mooie Kate. Kate is visagist en tijdens een fotoshoot bij voetvalclub Heros komen zij en Danny in contact. Renske en Danny zijn inmiddels uit elkaar. Waardoor niets Danny meer in de weg staat om Kate beter te leren kennen.

De sexy Solange wordt met de dag dikker. De blondine hoeft immers niet meer op haar figuur te letten nu ze getrouwd is met Italo, dit tot ergernis van de opvliegende voetballer.

Voor Liz en voetbaltrainer Rutger luiden de huwelijksbellen. Rutger is eindelijk zo ver om met liz te trouwen en zij is dolgelukkig. Maar hun gelukt lijkt geen lang leven beschoren.

Natuurlijk zit ook Melanie’s in de problemen. Haar zoon Diego doet alsof hij nog steeds in coma ligt. Melanie ziet het allemaal somber in en besluit dat euthanasie de enige oplossing is. Totdat tante Madonna in het ziekenhuis verschijnt en Diego zijn toneelspel niet langer kan volhouden.

Ook op het voetbalveld zelf is van alles aan de hand. Zo zijn er verschillende transfers geweest. De nieuwste aanwinst is de Afrikaan Kofi, die zorgt voor het nodige testosteron. Natuurlijk staan ook de bekende Heros spelers Italo, Danny en Gio op het veld. Bovendien wordt de voetbalclub gekocht door een Russische oliemiljardair. De nieuwe clubeigenaar wil dat zijn vrouw wordt geaccepteerd door de andere voetbalvrouwen en gaat heel ver om zijn zin te krijgen.

Voetbalvrouwen is vanaf 30 oktober te zien op RTL4.