Top
  >  Mode & Beauty   >  Slimme verzorgingstips voor drukke vrouwen

Wanneer je een druk leven hebt, wil je er natuurlijk wel verzorgd uit blijven zien. Over het algemeen kost een goede verzorging veel tijd en dit heb je nu eenmaal niet altijd. Het is dan belangrijk om een aantal slimme verzorgingstips toe te passen zodat je er ten alle tijden verzorgd uit blijft zien zonder dat het al te veel tijd kost. Ben je benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder.

Gellak

Verzorgde nagels zijn natuurlijk erg belangrijk. Je handen gebruik je veel en komen dan ook vaak in het gezichtsveld van andere mensen. Hierdoor is het belangrijk dat ze er ten allen tijden goed uitzien. Hiervoor kun je natuurlijk naar een nagelsalon gaan, maar dit kost veel tijd en het is voorstelbaar dat dit in jouw drukke planning niet past. Thuis gel nagellak aanbrengen is dan ook ook de perfecte oplossing. Dit is een stevige nagellak die lang blijft zitten doordat je de lak laat uitharden onder een uv lamp. Hierdoor hoef je je nagels niet vaak opnieuw te lakken. Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer je je nagels wilt laten doen, waardoor het altijd wel in jouw planning past. 

Wimperextensions

Naast verzorgde nagels en handen is een goede oogopslag natuurlijk ook erg belangrijk. Dit kun je vaak creëren door wat make up op te doen, zoals mascara. Het opdoen en voornamelijk het eraf halen van mascara kan nog wel eens wat tijd kosten. In de ochtend wil je dat je wimpers de hele dag mooi blijven zitten en in de avond wil je het natuurlijk weer goed verwijderen. Deze tijd kun je besparen door wimperextensions te laten plaatsen. Hierdoor zul je geen geklieder meer hebben met mascara en ben je als je wakker wordt al ready-to-go. 

Kortom, zorg ervoor dat je tijd bespaart op het gebied van verzorging wanneer je een druk bezet leven leidt. Dit kun je doen door gellak op je nagels aan te brengen, wat vele malen langer blijft zitten dan reguliere nagellak. Dit kun je zelf thuis aanbrengen, waardoor je het precies kunt doen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om wimperextensions te laten aanbrengen, waardoor je geen mascara meer hoeft te dragen.