Top
  >  Lifestyle   >  Stel valt samen 127 kilo af

Stel afvallen
Jessica en Robert uit het Amerikaanse staat Colorado hebben een geweldige prestatie geleverd. Voor hun kinderen viel het stel samen maar liefst 127 kilo af.

Jarenlang hadden Jessica en Robert veel te veel gegeten en hun gezondheid enorm verwaarloosd. Op een gegeven moment gaf de weegschaal bij Jessica 130 kilo aan en bij Robert 148 kilo. Door de obesitas waren ze in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Ze zochten troost in voedsel en waren door hun overgewicht vaak te moe om met hun kinderen te spelen.

Stel afvallen 3
Stel afvallen 2
Net voor de 30ste verjaardag van Jessica, vonden ze allebei dat het zo niet langer ging. Ze beseften dat ze hun dochters het verkeerde voorbeeld gaven. Voor hun eigen gezondheid en het welzijn van hun kinderen begonnen ze dan ook met een dieet en met sporten.

Na een aantal zumbalessen waren ze in een paar weken 6 kilo kwijt en hadden ze de smaak goed te pakken. Hierna begonnen ze ook met joggen en zwemmen. Alles bij elkaar zorgde er uiteindelijk voor dat Jessica 54,5 kilo en Robert 72,5 kilo verloor. Samen vielen ze dan ook 127 kilo af.