Top
  >  Lifestyle   >  Tips voor een platte buik


De zomer komt er weer aan en dan wil je natuurlijk wel strak in je nieuwe bikini verschijnen! Maar wat te doen als je deze winter een klein buikje hebt ontwikkeld? Met deze tips voor een platte buik kun je weer zonder schaamtegevoelens in je bikini het strand op!

Elk jaar loop je er weer tegenaan, het is heerlijk dat lekkere weer, maar je moet wel in bikini verschijnen. Gelukkig ben je niet de enige, want veel vrouwen willen graag een platte buik als de zomer in aantocht is. Met het mooie weer wil je lekker op een strandbedje liggen, maar dan wel zonder dat je in de kramp schiet door het inhouden van je buik. Deze tips voor een platte buik helpen je om je doel te bereiken, maar er is wel doorzettingsvermogen voor nodig!

Buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen helpen je om je buikspieren sterker te maken. Het excuus dat de sportschool te duur is gaat hier niet op, want buikspieroefeningen kun je heel makkelijk thuis doen. Het enige wat je nodig hebt is een matje of een grote zachte bal waarop je oefeningen kunt doen!

Beweging

Een plattere buik komt er niet zonder beweging. Elke dag minimaal 30 minuten bewegen, moet je sowieso en dat helpt je ook om fitter te voelen. Ga ’s avonds een stukje wandelen, fietsen of bijvoorbeeld wat langer de hond uit laten.

Voeding

Probeer naast de andere methodes, ook vooral op je voeding te letten. Als je geen overgewicht hebt, maar toch een plattere buik wilt hebben is het belangrijk dat je niet in één keer veel minder gaat eten. Je kunt dit doen door een klein beetje minder te eten dan dat je normaal doet. Schrap bijvoorbeeld die 3 keer per week chips en eet dat nu nog maar één keer per week.