Top
  >  Lifestyle   >  Tips voor Sinterklaas versiering


Het is bijna 5 december en daarom tijd om je gereed te maken voor Sinterklaas. Ben jij ook zo dol op pakjesavond en wil je dit met decoraties nog specialer maken? Hieronder staan dan een aantal tips voor Sinterklaas versiering.

Kinderen staan alweer te trappelen op de komst van de Goedheiligman en jij wilt zo goed als het kan aan hun verwachtingen voldoen. Om de dag extra bijzonder te maken kan het huis worden omgetoverd tot een feestelijk paradijs. Om je hierbij een handje te helpen laten de volgende tips zien welke Sinterklaas versieringen er zijn om pakjesavond nog bijzonderder te maken.

Slingers en vlaggenlijnen

Niet alleen met verjaardagen is het ophangen van slingers leuk om het huis te versieren. Voor Sinterklaas zijn er namelijk ook genoeg slingers en vlaggenlijnen met leuke afbeeldingen van onder andere cadeautjes en Zwarte Piet.

Wanddecoratie of muurversiering

Wanneer je niks voelt voor slingers aan het plafond maar toch iets wilt ophangen, dan is het kopen van een wanddecoratie of muurversiering een idee. Je kunt bijvoorbeeld de stoomboot of het paard van Sinterklaas op de wand of muur bevestigen.

Huldebord en straatbanners

Voor de grote fans van Sinterklaas zijn er huldeborden of straatbanners met welkomstteksten verkrijgbaar. Als je het binnen in huis liever neutraal houdt, dan kun je deze versieringen ook voor buiten gebruiken.

Servetten en tafelkleed

Op pakjesavond is het eten van lekkernijen heel normaal. Om de tafel extra mooi te decoreren zijn er verschillende servetten of tafelkleden met Sinterklaas als thema te koop.

Bekers en borden

Eigenlijk is het heel cliché om met kartonnen bekers en borden aan te komen tijdens feestelijke dagen. Toch zijn er speciaal voor Sinterklaas een hoop soorten verkrijgbaar waarmee je het huis alsnog kunt verfraaien.