Top
  >  Fun   >  Top 4 sekscadeaus voor kerst
a

sekscadeaus voor kerst
Bij kerst denk je in eerste instantie aan warmte en gezelligheid. Sommige fabrikanten van kerstcadeaus slaan een beetje door in de betekenis van deze woorden en komen met hele hete kerstcadeaus.

De woorden warmte en gezelligheid maken bij sommige producten van kerstcadeaus iets pervers los. Het enige waaraan zij schijnbaar kunnen denken is seks, wat als resultaat heeft dat zij met wel heel ondeugende kerstcadeaus komen. Hoewel ik denk dat je deze kerstcadeaus liever niet onder de boom vindt, zijn ze wel heel grappig.

Rudolf string
sekscadeau kerst 1
Hete seks zit er waarschijnlijk niet meer in als manlief de slaapkamer binnen loopt met deze Rudolf string, maar een hysterische lachbui waarschijnlijk wel.

Santa’s little slut hemdje
sekscadeau kerst 2
Altijd al Santa’s little slut willen zijn? Dan kun je je deze kerst met dit hemdje heel makkelijk aanbieden aan de oude goedzak.

Kerstmanvibrator
sekscadeau kerst 4
Deze kerst gebruik je geen Tarzan of Crazy Rabit, maar Hete Santa. Vibrators komen in alle soorten en maten voor, dus een Kerstmanvibrator kon niet uitblijven

Mistletoe string
sekscadeau kerst 3
Sta je samen onder de mistletoe, dan hoor je volgens een Amerikaanse traditie te zoenen. Deze mistletoe string nodigt echter uit om op een hele andere plek gezoend te worden.