Top
  >  Fun   >  Top 5 slechte celebrity parfumnamen


Veel sterren breiden altijd hun imperium uit door een kledinglijn te beginnen of een parfum te lanceren. Wat opvalt, is dat sterren soms echt geen goede namen voor hun geur kunnen bedenken. Ik heb een top 5 voor jou samengesteld met de slechtste celebrity parfumnamen.

I am King- P.Diddy
Tja, de naam spreekt eigenlijk al voor zich. Doe deze geur cadeau aan je man en hij zal zich als een koning voelen.

Only Crazy- Julio Iglesias
Vraag je je af hoe Julio in hemelsnaam aan de titel kwam? Only Crazy suggereert namelijk dat zijn ‘gekheid’ niet echt een probleem is. Dit had hij er zelf over te zeggen: “ Ik ben gewoon een beetje gek, dat is alles!”

Circus Fantasy- Britney Spears
Britney slaat de plank volledig mis, alsof wij vrouwen naar het circus willen ruiken.

Diavolo So Sexy- Antonio Banderas
Ik vraag me af hoe Antonio Banderas vrouwen ziet. Zien we er echt uit als duivellinnen met een rode puntstaart?

Cat Deluxe With Kisses- Naomi Campbell
Blijkbaar was de naam ‘agressieve supermodel’ al bezet want Naomi is alles behalve een lief katje dat kusjes uitdeelt.

Ik vraag me na dit artikel echt af hoe mensen toch in godsnaam instemmen met zo’n belachelijke naam. Ik hoop dat ze geleerd hebben van hun fouten en voortaan met goede parfum kiezen.