Top
  >  Mode & Beauty   >  TOV Essentials: collectie Urban Safari
a


TOV Essentials, het luxe lederwaren- en accessoireslabel, lanceert de nieuwe collectie voor de zomer 2010. De vijf thema’s uit de collectie weerspiegelen de diversiteit van de natuur, met prachtige kleurrijke accessories als resultaat.

De nieuwe collectie van TOV Essentials heeft componenten van de fabelachtige Afrikaanse steppe met haar wonderschone dieren. De casual urban accessoires met een exotische twist, lijken heel ruig maar worden zacht door de lichte kleuren.

De tassen uit het thema Croco addict zijn luxe en stijlvol, bestaande uit stylish kleine tasjes en een fashionable oversized shopper. Een variant van de iconische Hermès Birkin bag, is gemaakt van stoer leer met perfecte hengsels om als schoudertas te dienen.

Het thema Savanna is geïnspireerd door exotische savannen, wat terug te zien is in het materiaal en de kleuren. De tassen van struisvogelleer zijn uitgevoerd in warme, aardse kleuren als diepbruin en taupe-achtige tint. De hobo-model tas met een soepele, zakvorm kan comfortabel om de schouder gehangen worden.

Het Urban chique thema heeft de BBB, Big Brown Bag, een oversized tas die altijd wel van pas komt. De tas is gemaakt van zacht surplus leer en heeft een frisse cognac kleur, die wordt ondersteund door sierlijke stiksels. De BBB wordt binnen dit thema vergezeld door sporty-chic modellen, mocht liever een kleinere tas willen.

De Snaky lady bags hebben een klassieke vorm, maar zijn ook weer modern door de exotische slangenprints in de kleuren ivoor en petrol. Het kleinste model is een elegant handtasje voor ’s avonds, terwijl de grotere variant perfect voor overdag is.

De tas uit het thema Tiffany behoort tot de icon bag van de collectie. TOV Essentials heeft een bohemian chique tas ontworpen met een mooi reliëfprint. De sierlijke strikken waarmee de tas versierd is, zijn verwijderbaar en creëeren zo een andere look.

Voor een finishing touch van je outfit bevat de collectie van TOV Essentials, naast de tassen ook bijpassende riemen, sieraden en schoenen.