Top
  >  Inspire   >  Trends vrouwenkleding 2021

We zijn inmiddels alweer een tijdje in 2021 en dat betekent dat er natuurlijk ook weer nieuwe trends aankomen. De eerste nieuwe collecties liggen alweer in de winkels en zijn online verkrijgbaar in de webshops, maar wat zijn nu de trends van 2021 en zijn dus een must voor in jouw kledingkast? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder of kijk op TopVintage.

Kleur

Hopelijk wordt 2021 een beter en vrolijker jaar dan 2020. De modeontwerpers willen dit alvast wel meegeven in de kledingtrends, waardoor je komend jaar er veel kleur in outfits zult gaan zien. Ga je normaal altijd voor zwart, wit of grijs? Doe dan eens gek en ga voor een mooie pastelkleur. Je kunt dit natuurlijk zo ver doorvoeren in je kleding als je zelf wilt. Ga voor een mooi pak in een felle kleur of voer het juist door in de details van je outfit. Kies dan bijvoorbeeld voor een tas in een leuke kleur. 

Volume

Dit klinkt misschien raar, maar ook volume is terug te zien in de trends van 2021. Denk hierbij aan een leuke oversized blazer. Oversized items zijn dan ook helemaal in dit jaar en geven je outfit wat meer volume, oftewel ‘body’. Oversized items komen in allerlei kledingstukken voor, zoals genoemd een blazer, maar ook een trui of een tas. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. Verder kun je ook volume aan je outfit toevoegen in de vorm van bijvoorbeeld flared broeken of mom-jeans. Ook dit is helemaal in dit jaar. Wanneer je voor een zomerse outfit gaat, kun je bijvoorbeeld voor een mooie swing jurkjes of wijde rok gaan. 

Sexy

Ook zijn wat gewaagder outfit dit jaar helemaal in. Je kunt dus helemaal uitpakken met bijvoorbeeld jarretelkousen of een andere mooie panty onder je zomerse outfit. Daarnaast zijn bandeaus dit jaar ook helemaal in en deze kun je dan ook leuk combineren onder een los jurkje of onder een oversized blazer. Kant zie je in veel elementen terug en geven ook zeker een sexy touch aan je outfit. Bovendien mag dit jaar je normale bh ook gewoon zichtbaar zijn. Dit was ook terug te zien op de catwalk, waar outfits werden gedragen waar het ondergoed volledig zichtbaar was. Het wordt dan ook een onderdeel van je look en kan dus erg fashionable zijn. Er zijn dan ook jurkjes waar een bh als het ware onderdeel is van het jurkje en de beugels van de bh in het jurkje verwerkt zitten. Op deze manier draag je je ondergoed niet meer onder bijvoorbeeld je jurkje, maar zit het al verwerkt in het jurkje zelf.