Top
  >  Lifestyle   >  Trouwen? Organiseer een écht unieke bruiloft met wow-factor!

De klassieke bruiloft, die is passé. De moderne vrouw maakt van haar bruiloft een feest waar haar familie en vrienden nog jaren over napraten omdat deze origineel, opvallend en spectaculair was! That’s the goal! Hoe doe je dat? We inspireren je met ideeën, die bovendien ook gewoon betaalbaar zijn. De truc zit hem vooral in creatief nadenken en met creatieve oplossingen komen. Vind je dat lastig? No problem, wij geven je een zetje in de goede richting!

Een betaalbare, maar bijzondere bruiloft

Een spectaculaire wedding. Betekent dat: trek je portemonnee maar? Dat hoeft niet! Je kunt een onwijs leuke en bijzondere bruiloft vieren zonder dat je daarvoor een lening af moet sluiten. Dat willen we natuurlijk niet, geen enkele dag is het waard dat je daarna financieel in de knoop komt. Wil je een bijzondere touch aan je bruiloft geven en daar niet te veel geld aan kwijt zijn? Ga zelf knutselen! Met DIY kun je originele decoraties en bedankjes maken en overheerlijke hapjes en lekker die je niet te veel geld kosten. Zie je dat niet zitten? Benut de mensen om je heen! Durf te vragen! Jullie kennen vast iemand die lekkere hapjes kan bakken of bedankjes en decoraties kunnen knutselen.

Originele trouwlocatie

Ga voor een originele, unieke trouwlocatie. Zeg nou zelf, trouwen in een kasteel is sprookjesachtig, maar ook wel iets wat veel stellen al doen. Er zijn zoveel meer locaties die net even wat aparter zijn. Think outside the box! Denk bijvoorbeeld aan een industriële trouwlocatie. Zo’n locatie is wat stoerder, je kunt er een hele toffe fotoshoot houden en je kunt het onwijs leuk decoreren, perfect voor iedereen dit een locatie zoekt die origineel is en nèt wat minder zoetsappig. Trouwen in een kas valt ook onder unieke trouwlocaties. Een kas heeft het voordeel dat de lichtinval prachtig is door de grote hoeveelheid ramen en het is natuurlijk de ideale trouwlocatie voor plant lovers en een bruiloft met een botanisch thema. Zoek je een originele én goedkope trouwlocatie? Denk ook aan restaurants! In veel restaurants kun je ook trouwen en dat heeft veel voordelen: het is bijzonder, lekker eten is gegarandeerd, leuke aankleding hoort er meestal ook bij én het is goedkoper dan bijvoorbeeld trouwen in een kasteel!

Bijzonder entertainment

Een bruiloft met een wow-factor. We zien een trend dat mensen graag een wow-factor toevoegen aan hun bruiloft. Iets waar ze hun gasten echt mee kunnen verrassen. Om dit verrassingseffect te bewerkstelligen zie je bijvoorbeeld vaak dat er gekozen wordt voor bijzonder entertainment. Sommige bruidsparen kiezen voor een circus thema, compleet met circus acts en goochelaars. Maar live painting is ook booming en bijzonder: een kunstenaar legt jullie en jullie gasten vast in een live geschilderd schilderij! Weer eens wat anders dan een fotoshoot! Of wat dacht je van een springkussen (ook leuk voor volwassenen ;)) Quizes doen met je gasten over jullie is ook ontzettend leuk: hilariteit en succes gegarandeerd. 

Zingende babs

Wist je dat je ook een unieke bruiloft kan organiseren door een bijzondere babs in te schakelen? Misschien vind je het wel heel leuk om getrouwd te worden door een bekende van jullie, zo maak je het op en top persoonlijk. Zonder enige opleidingseisen kan vrijwel iedereen BABS voor 1 dag worden! Maar je kunt bijvoorbeeld ook bekende Nederlanders boeken als trouwambtenaar óf er zijn tegenwoordig ook veel BABS’en die zichzelf onderscheiden door bijvoorbeeld stukken te zingen tussendoor: zoek maar eens naar zingende BABS’en – het bestaat echt!