Top
  >  Geen categorie   >  Vakantie in eigen land? Deze 3 steden worden het meest bezocht
S hertogenbosch

Heb je nog heerlijk een aantal dagen vrij van je werk of wil je er lekker even een weekendje tussenuit? Dan kan dit natuurlijk ook gewoon in Nederland! Nederland heeft namelijk zoveel leuke steden en dorpen waar je in eerste instantie misschien niet voor een dagje heen zou gaan, omdat het erg ver weg is, maar dit is dan zeker leuk om te doen wanneer je vakantie hebt. In dit artikel bespreken we 5 steden die het meest bezocht worden. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Domburg

Domburg is een erg mooie stad gelegen in Zeeland. Domburg ligt aan zee en is dan ook een welbekende badplaats. Heerlijk om even uit te waaien of als het zelfs zonnig is even lekker op het strand te gaan liggen. Een vakantie zeeland is dan ook zeker een goed idee om er even lekker uit te zijn. Verder is er genoeg te doen in Domburg, zo kun je naar de uitkijkpost, het voormalig stadhuis of andere historische locaties. 

‘s-Hertogenbosch

Verder is ‘s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, een erg leuke plek om een aantal dagen naar toe te gaan. Hier kun je dan ook direct de Brabantse gezelligheid zien en voelen door de vele restaurantjes en barretjes. Het is dan ook leuk om in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch een vakantiehuis te boeken en hier heerlijk te ontspannend. Wanneer je de drukte dan weer wilt opzoeken kun je dat doen in de stad. 

Arnhem

Bovendien is Arnhem een erg leuke stad om te ontdekken. Het is de hoofdstad van Gelderland en er is dan ook genoeg te doen. Zo kun je goed shoppen in de vele winkels, maar daarnaast is het ook een erg creatieve stad, waardoor er veel kunst is te zien. Verder is er in de omgeving van Arnhem veel natuur te vinden. Wanneer je een paar dagen naar de stad toe gaat, kun je dus een leuke afwisseling hebben van drukte en rust. Kortom, een ideale bestemming voor vakantie in eigen land.