Top
  >  Lifestyle   >  Vakantiebeurs 2012


Van 11 tot en met 15 januari vindt de Vakantiebeurs 2012 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de Vakantiebeurs begint de eerste vakantievoorpret al en vind je er alle informatie die je nodig hebt om de ideale vakantie te kiezen.

Dankzij de buitenlandse muziek, lekker eten en vele stands met informatie over alle denkbare vakanties beleef je alvast een eerste dosis vakantiegevoel. Daarnaast vind je alle informatie voor het vinden van jouw droomvakantie. Het thema van de Vakantiebeurs 2012 is een koffer vol ervaringen.

Met het thema een koffer vol ervaringen wil de organisatie van de Vakantiebeurs de bezoekers verrassen met de nieuwe trends, nieuwe bestemming en geheime tips over op vakantie gaan. Lokale bewoners vertellen over verborgen plekjes in hun eigen land. Ook is er een 3D film te bekijken waarmee je jezelf een momentje in het Franse Berck-sur-Mer waant.

Toegangskaarten

Van 11 januari tot en met 15 januari vindt de Vakantiebeurs plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. De entreeprijs voor volwassen is in de voorverkoop 12,50 euro voor een dagkaart en 10 euro voor een middagkaart. De toegangskaarten zijn ook aan de kassa te koop, in dat geval kost een dagkaart 17,50 euro en een middagkaart, die vanaf 14.00 uur geldt, 12,50 euro. 65-plussers betalen 15,00 euro en kinderen tot en me 16 jaar mogen gratis naar binnen.

De vakantiebeurs is elke dag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op vrijdagavond vindt het evenement Vakantiebeurs by Night plaats en is de beurs tot 21.00 uur geopend.

Foto via Vakantiebeurs