Top
  >  Lifestyle   >  Vakantiebeurs 2014 gaat van start in Utrecht

Vakantiebeurs 2014 Utrecht
Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je volgende vakantie? Dan is de Vakantiebeurs 2014 in de Jaarbeurs Utrecht misschien wel iets voor jou.

Van 15 tot en met 19 januari staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van de Vakantiebeurs 2014. Tijdens deze beurs kun je informatie vinden en inspiratie opdoen over allerlei vakantiebestemmingen. Er staan honderden reisleiders en locals die je van alles kunnen vertellen over hun bestemming.

De Vakantiebeurs is dit jaar ingedeeld in 6 themawerelden, met elk een centraal plein. In Vaar staan cruises en zeilen centraal, Actief draait om fietsen en wandelen, Samen is bedoeld voor familie en kinderen, Ontdek gaat over avontuur en verre bestemmingen, Buiten om kamperen en campings en Zien bestaat uit stedentrips en cultuur. Verder is er ook een culinaire route, kun je workshops volgen en luisteren naar muziek en verhalen van reizigers en reisleiders.

Openingstijden en entree

De Vakantiebeurs 2014 wordt van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 12,00 euro en aan de kassa 15,50 euro. Kaartjes voor tieners tussen 13 tot en met 16 jaar zijn 6,00 euro en de toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis.

Foto van VNU Exhibitions Europe