Top
  >  Lifestyle   >  Vanavond eerste aflevering van Hoe is het toch met


Presentator Bert van Leeuwen gaat in het nieuwe programma Hoe is het toch met, op zoek naar mensen die vroeger in het nieuws zijn geweest. In het programma kijken we mee hoe het nu gaat met deze mensen.

In elke aflevering van Hoe is het nu met gaat Van Leeuwen op bezoek bij mensen die een ernstige gebeurtenis hebben meegemaakt en daardoor in het nieuws zijn gekomen. Ook zal in elke aflevering een BN’er te zien zijn die al een tijd niet meer in het nieuws is geweest. Kortom, we zien hoe het nu gaat met mensen die jaren terug het nieuws haalden.

De Tokkies kwamen in 2003 negatief in het nieuws door een grote burenruzie. Vanavond zullen we te zien krijgen wat er van de Tokkies terecht is gekomen en waar ze zijn beland. Hanna Tokkie zou maar liefst 56 kilo zijn afgevallen. Ook zien we Ad van de Gein van het Cocktail Trio. Presentator Bert van Leeuwen laat zien hoe het met Ad van Gein gaat.

Het meest schokkende verhaal is dat van de ouders van baby Renee. De baby werd 20 jaar geleden uit het ziekenhuis gestolen, hiermee waren zij toen der tijd twee weken lang elke dag in het nieuws. Ik ben benieuwd hoe het met ze gaat!

Hoe is het toch met is vanavond, 3 maart, om 22.25 uur te zien op Nederland 1.