Top
  >  Familie   >  Vanavond finale Help, ons kind is te dik


Na drie maanden lang afvallen is het vanavond zo ver, de finale van Help, ons kind is te dik. In de laatste aflevering zullen we zien hoeveel de kinderen zijn afgevallen.

In de tijd van de goede voornemens begon het programma Help, ons kind is te dik. Omdat deze kinderen zwaar overgewicht hebben, kregen zij tijdens het programma hulp van verschillende coaches. Tijdens de finale van Help, ons kind is te dik, zien we vanavond of het de kinderen gelukt is hun doel te bereiken.

Tijdens het programma volgden we 3 maanden lang 4 kinderen met zwaar overgewicht. Zo woog de 11-jarige Jorian toen hij aan het programma begon 77 kilo, dit is ruim 30 kilo te zwaar. Enrico is met zijn lichaamsgewicht van 129 kilo de zwaarste van het stel. Hij woog voor zijn dieet begon 2 keer zoveel als het gewicht van een gezonde 12-jarige met zijn lengte.

Tim is ook 12 jaar, maar een stuk kleiner dan Enrico. Een gezond gewicht voor een kind met dezelfde lengte en leeftijd als Tim zou 34 kilo zijn, Tim weegt echter 60 kilo. Om een gezond gewicht te kunnen bereiken moet Tim dus zeker 25 kilo afvallen. Naomi is het enige meisje en ook de jongste van de deelnemers. Met haar 49 kilo, heeft ook zij zwaar overgewicht.

Vanavond zullen we te zien krijgen hoeveel de kinderen in drie maanden tijd zijn afgevallen. In deze laatste aflevering worden de kinderen samen met hun ouders opgehaald in een limousine en worden ze helemaal mooi gemaakt door Mike de Boer. De finale van Help, ons kind is te dik komt vanavond om 20.30 uur op RTL4.