Top
  >  Mode & Beauty   >  Verbrande vrouw haalt na 30 maanden voor het eerst masker van gezicht

Verbrande vrouw voor en na
De 28-jarige Dana Vulin werd 2,5 jaar geleden door een jaloerse vrouw in de brand gestoken. Inmiddels is het 30 maanden later en haalt de Australische vrouw voor het eerst haar masker van haar gezicht.

Het leven van Dana, uit de stad Perth, veranderde dramatisch toen ze op een feestje de ex-man van Natalie Dimitrovska ontmoette. De vrouw was ontzettend jaloers op de mooie Dana en drong op 16 februari 2012 haar huis binnen. Natalie gooide spiritus in het gesticht van Dana en stak haar vervolgens in brand.

Verbrande vrouw 1

De dader werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 17 jaar, maar Dana was voor haar leven getekend. Door de aanval liep de vrouw derdegraads brandwonden op over bijna haar hele lichaam. Ze onderging 30 operaties en moest een speciaal pak en gezichtsmasker dragen. Dit duurde 30 maanden en tijdens het revalidatieproces ontdekten de artsen ook nog dat Dana baarmoederhalskanker had.

Verbrande vrouw 2

Voor het eerst zonder masker

Deze week nam de moedige en sterke vrouw voor het oog van de camera voor het eerst haar masker af. In een prachtige avondjurk schitterde ze over de catwalk. “Ik ga ervoor zorgen dat ik boven deze brandwonden sta en ik ga proberen er fantastisch uit te zien in mijn lichaam vol littekens”, liet Dana weten aan Channel7.

Verbrande vrouw vooruitgang 1

Verbrande vrouw vooruitgang 2

Dana na de operaties

Verbrande vrouw 3

Verbrande vrouw 4

Verbrande vrouw 5

Verbrande vrouw 6