Top
  >  Lifestyle   >  Verras je dierbaren met de feestdagen

De feestdagen komen steeds dichterbij en je wilt dan natuurlijk je dierbaren in het zonnetje zetten en eens uitpakken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe verras je je dierbaren nu op een bijzondere en leuk manier met de feestdagen? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven we jou een paar leuke ideeën ter inspiratie. 

Een adventskalender

Wanneer je je dierbaren echt wilt verrassen geef je natuurlijk al iets voordat de feestdagen daadwerkelijk begonnen zijn. Ze zullen dit niet verwachten en daardoor helemaal verrast zijn. Het is dan natuurlijk wel leuk als je verrassing of cadeau iets met de feestdagen te maken heeft om op deze manier al helemaal in de feeststemming te komen. Een adventskalender bij Douglas is dan het ideale cadeau, aangezien je dierbare zo helemaal kunnen toeleven naar de kerst door elke dag een cadeautje uit te pakken. Er zijn ontzettend veel adventskalender voor zowel mannen als vrouwen, zodat je een persoonlijke verrassing hebt. Je kunt dan kiezen voor een adventskalender met voornamelijk make-up, huidverzorging of juist een combinatie van beiden. Kies voor een adventskalender van het favoriete merk van jouw dierbare zodat je zeker weet dat het cadeau in de smaak valt. 

Een geurset

Bovendien is het natuurlijk ook leuk om een mooie geur cadeau te geven met de feestdagen. Je kunt er juist voor kiezen om de favoriete geur van jouw dierbare cadeau te geven of juist helemaal uit zijn of haar comfortzone stappen en een nieuwe en verrassende geur cadeau geven. Wanneer je iemand wilt verrassen, is de laatste optie natuurlijk het leukst. Om het nog feestelijker te maken, kun je kiezen voor een mooi geurset. Hierin zit dan de geur die je graag wilt geven, maar daarnaast beschikt het set ook nog over een mooi extra product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bodylotion of showergel. Sommige geursets zijn erg uitgebreid en zijn voorzien van een geur, oogpotlood en zelfs een lipstick. 

Een overig cadeauset

Daarnaast zijn er natuurlijk nog genoeg andere cadeausets met bijvoorbeeld lichaamsverzorging of producten voor in huis. Deze cadeausets zijn altijd goed en komen altijd wel van pas. Je kunt hiermee dus eigenlijk niet fout zitten. Probeer het persoonlijk te maken voor je dierbaren. Denk waar hij of zij van houdt of graag doet en probeer je cadeau hier op aan te passen. Weet je bijvoorbeeld dat een familielid vaak op vakantie gaat of zelfs binnenkort weer een reis heeft gepland? Geef dan een leuk reispakket met verschillende lichaamsverzorgingsproducten.