Top
  >  Lifestyle   >  Verras jouw man met een mooi overhemd

Weet je nog niet zo goed wat je moet gaan geven voor een verjaardag? Dan is een overhemd natuurlijk altijd een goed idee. Een overhemd komt tenslotte altijd wel van pas en kan je man of vriend voor verschillende gelegenheden dragen. Wanneer je man gaat werken is een overhemd een goede keuze, maar ook voor een lekker avondje uit eten kan een overhemd prima. Maar wanneer je hebt besloten dat je een overhemd wilt geven voor je man zijn verjaardag, is de keuze welk overhemd het gaat worden nog niet zo makkelijk gemaakt. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten overhemden van verschillende materialen en in verschillende kleuren en printjes. Dus hoe kies je nu het juiste overhemd voor jouw man? Lees dan snel verder voor een aantal handige tips. 

Welke kleur?

Wanneer je wilt gaan voor een effen overhemd, is het natuurlijk van belang om na te denken over de kleur van het overhemd. Hierbij is het belangrijk om te bedenken welke kleuren je man vaak draagt. Hierin voelt je man zich namelijk comfortabel waardoor jouw kado in de smaak zal vallen en veel zal worden gebruikt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om iets aan te schaffen buiten de comfortzone van je man. Het is ook leuk om eens wat nieuws te proberen waar hij zelf waarschijnlijk niet zo snel voor zal kiezen. Je kunt hierbij denken aan wit, blauw of zwart. Daarentegen kun je meer uitpakken met kleuren als geel, roze en rood. 

Printjes?

Naast een effen kleur kun je natuurlijk ook voor een leuk printje gaan. Tegenwoordig zijn er enorm veel keuzes wat betreft printjes op overhemden en je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een printje van. Wil je bijvoorbeeld een overhemd met fietsen of juist met zeilboten? Dat is allemaal mogelijk. Dit zijn natuurlijk overhemden die niet iedereen alledaags draagt, maar daarnaast zijn er ook genoeg printjes die je wel naar kantoor kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi overhemd met een chique bloemenprint. Ook deze bloemenprint is er weer in verschillende printjes en kleuren te vinden, waardoor er altijd wel een printje bij zit die past bij jouw man. 

Kortom, er is dus genoeg keuze wat betreft overhemden. Een overhemd is altijd een goed cadeau en voor iedere gelegenheid geschikt. Ga voor een chique effen overhemd of juist een kleurrijk overhemd met een leuk printje. Wil je toch nog even verder kijken? Dan is dat ook geen probleem en kun je gemakkelijk een overzicht van overhemden voor mannen online vinden.