Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouw draagt al 10 jaar lang haar trouwjurk

Vrouw draagt 10 jaar trouwjurk
Bij de meeste vrouwen verdwijnt de trouwjurk na de grote dag in de kast, bij Xiang Junfeng is dat echter niet het geval. Deze vrouw draagt al 10 jaar lang haar trouwjurk.

De 47-jarige Xiang Junfeng, uit het Chinese Jimo, is zo intens gelukkig dat ze haar prins op het witte paard heeft gevonden dat ze nu al 10 jaar elke dag haar trouwjurk aantrekt. Xiang had namelijk een heel vervelend leven achter de rug voordat ze haar man ontmoette. Toen ze 18 was werd ze ontvoerd en verkocht aan een oudere man met wie ze gedwongen moest trouwen. Hij gebruikte haar als slaaf en ze moest heel hard werken op het land.

Xiang Junfeng trouwjurk
Na 15 jaar zag de vrouw eindelijk kans om te ontsnappen. Ze vluchtte naar het plaatsje Lujiazhuang waar ze door een vrouw werd geholpen. Zij stelde Xiang Junfeng voor aan haar broer Zhu Zhengliang en de vlam sloeg over. Het stel trouwde in 2004, meldt de Daily Mail.

Voor Xiang was haar trouwdag de mooiste dag van haar leven. Om haar geluk te vieren draagt ze sindsdien elke dag eventjes haar trouwjurk. Voor de bruiloft had ze 1 jurk gekocht. Inmiddels heeft ze er zelf 3 bijgemaakt, zodat ze er voor elk seizoen 1 heeft.

Foto’s via China News