Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouw heeft gemiddeld 400 euro aan spullen in haar tas


De gemiddelde vrouw draagt meer dan 400 euro aan spullen met zich mee in haar handtas, dit is gebleken uit een recent Brits onderzoek. De tas heeft qua inhoud niet alleen een duur prijskaartje, maar is zelf ook een kostbaar object. Alles bij elkaar opgeteld en je hebt een klein fortuin aan je arm hangen.

Volgens het onderzoek bevat de typische handtas van de moderne vrouw, spullen die meer dan 400 euro waard zijn. Deze bestaan over het algemeen uit een mobiele telefoon van 128 euro, een MP3 speler van 58 euro, make-up van 22 euro, een zonnebril van 30 euro, een leren agenda van 48 euro, een portemonnee van 34 euro en contant geld ter waarde van 35 euro.

De handtas die al je kostbare bezittingen waarborgt, mag eigenlijk ook niet buiten beschouwing blijven. Door het designerlabel dat de tas siert,van de gemiddelde vrouw, bevat het al snel een bedrag van 62 euro. Wat ook is gebleken uit het onderzoek, is dat de meeste vrouwen drie creditcards met zich mee brengen. Maar de echte shopaholic heeft meer dan tien van deze plastic kaartjes in haar handtas.

Het onderzoek is uitgevoerd door Itsmyid. De waarde van 400 euro die de inhoud van de gemiddelde tas bevat, is volgens hun nog een bescheiden bedrag. Vrouwen nemen namelijk ook vaak foto’s met zich mee, die een emotionele en onschatbare waarde hebben. Dus in dat opzicht is de inhoud van je handtas niet in geld uit te drukken.

In tegenstelling tot de items waar je emotioneel aan gehecht bent, kunnen de materiële spullen gelukkig vervangen worden als je tas wordt gestolen. Maar het beste is om er nauwkeurig op te letten, want het aanvragen van een nieuw paspoort en rijbewijs, het laten maken van nieuwe sleutels voor je huis en auto en alle andere dingen die je moet aanschaffen nu ze weg zijn, kunnen een behoorlijke kostenpost worden. Dus wees alert en verlies je handtas niet uit het zicht, want je bent nu niet meer de enige die weet hoe waardevol deze is.