Top
  >  Algemeen   >  Vrouw in auto valt 30 meter


Parkeren in een garage is niet voor iedereen even makkelijk. Zo ook niet voor een Australische vrouw, die met haar auto 6 verdiepingen naar beneden is gevallen. Wonderbaarlijk genoeg overleefde de vrouw de val.

Toen de Australische haar auto wilde parkeren op het dak van een parkeergarage in Melbourne, kreeg ze de schrik van haar leven. De auto reed namelijk van het dak van de parkeergarage af en de vrouw maakte met haar auto een val van zes verdiepingen. Uiteindelijk kwam de auto beneden vast te zitten tussen twee gebouwen.

De vrouw heeft ongeveer een half uur vast gezeten voordat het ambulancepersoneel haar kwam bevrijden. Met een val van 30 meter is de vrouw er met erge snijwonden aan haar hoofd nog goed vanaf gekomen. Ik vraag me af hoe dit heeft kunnen gebeuren, want meestal staat er wel een hek aan de rand van het dak van een parkeergarage.

 

[pro-player width=’572′ height=’350′ type=’video’ image=’https://content.video.news.com.au/NDM_-_Herald_Sun/16/481/crash.jpg’]https://content.video.news.com.au/NDM_-_Herald_Sun/14/961/Car_towed_4April2011_VCMS_16x9_high_001.flv