Top
  >  Eten & Drinken   >  Vrouw valt 30 kilo af door hypnose

Vrouw valt 30 kilo af door hypnose
Wil je graag afvallen, maar is je motivatie zoek? Dan kan hypnose de oplossing zijn. Een vrouw uit Engeland is namelijk 30 kilo afgevallen door hypnose.

De 27-jarige Danielle Davis uit Rotherham heeft zich door middel van hypnose wijs laten maken dat ze een maagband heeft en dol is op sport. Dit zorgde ervoor dat ze 30 kilo is afgevallen. Voordat ze hiermee begon, was Danielle gek op afhaalmaaltijden en alcohol en had ze een hekel aan bewegen.

Dol op sporten en denkbeeldige maagband

De moeder van Danielle Davis, die al 20 jaar hypnotherapeute is, vond dat haar dochter haar levensstijl moest veranderen. Ze besloot dan ook om Danielle er van te overtuigen dat ze sporten erg leuk vindt en weinig kan eten omdat ze een maagband heeft. Voor elke sessie kreeg ze een hypnotherapeutische cd te horen om zich zowel geestelijk als en fysiek klaar te maken voor het sporten.

Inmiddels sport Danielle Davis bijna elke avond een half uur tot een uur. “Ik was de meest luie persoon die ik ken, maar de hypnose heeft alles veranderd. Heet zorgt ervoor dat je hoofd vol motivatie zit. Ik geef toe dat het misschien heel gek klinkt, maar het werkt echt,” laat ze weten aan de Daily Mail.