Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouwen met dikke billen zijn slimmer en gezonder

Vrouwen dikke billen slimmer gezonder
Heb je een hekel aan je volle derrière? Dan wordt het waarschijnlijk tijd om ervan te gaan houden. Vrouwen met dikke billen zijn namelijk slimmer en gezonder dan seksegenoten met een bescheiden achterwerk.

Uit onderzoek van de University of Oxford, onder 16.000 vrouwen, is gebleken dat dames die grotere billen dan de gemiddelde vrouw hebben intelligenter en gezonder zijn. Dit komt omdat een grote derrière een overschot aan omega-3 vetten vereist, waarvan bewezen is dat het de ontwikkeling van de hersenen bevordert. Daarnaast kwamen de onderzoekers ook tot de conclusie dat kinderen die geboren zijn uit moeders met bredere heupen intellectueel gezien superieur zijn aan de kinderen van slanke vrouwen.

Veder toonden de resultaten aan dat vrouwen met dikke billen meestal een lager cholesterol hebben en vaker hormonen aanmaken die suiker metaboliseren. Hierdoor hebben zij minder kans op diabetes of hartproblemen. Daarnaast bleek eerder al, uit onderzoeken van de universiteit van Californië en Pittsburgh, dat vrouwen met grotere billen, brede heupen en een kleinere taille langer leven.

Andere interessante weetjes