Top
  >  Fun   >  Vrouwen strippen op vliegveld

Vrouwen strippen vliegveld
Dat de beveiligcontrole op een vliegveld erg verveld kan zijn weten we allemaal. 2 Britse vrouwen vonden dat schijnbaar ook en besloten om te gaan strippen.

Kelly Hadfield-Hyde en Ann Chadwick gingen onlangs samen met een vriendin en een kind naar Malta. De 2 vrouwen, van 51 en 48 jaar en beide moeder, ondervonden bij de beveiligingscontrole op het vliegveld van Manchester alleen wat oponthoud. Op de video is te zien dat het tweetal met een bewaker staat te praten en vervolgens gaat strippen. Eén van de vrouwen is op een gegeven moment zelfs topless.

Schuld van de bewaker

De vrouwen worden na deze actie gearresteerd. Omdat Kelly Hadfield-Hyde en Ann Chadwick weigerden de boete te betalen moesten ze voor de rechter verschijnen. Tijdens de rechtszaak gaf Kelly toe dat zij en haar vriendin een fles wijn ophadden, maar zei ook dat ze niet dronken waren. Ze wees met de beschuldigende vinger naar de bewaker. “Hij wees naar me en zei: Uit. Waarop ik vroeg: Alleen mijn jasje? Daarop zei hij: Uit, uit, alles uit,”aldus de vrouw.

De rechter veroordeelde Ann Chadwick uiteindelijk tot 12 maanden voorwaardelijk en gaf haar een boete van ongeveer 600 euro. Haar vriendin Kelly Hadfield-Hyde kreeg alleen een boete van zo’n 1.100 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=3XSIxuPQOYc