Top
  >  Lifestyle   >  Wat is nou echt goed voor je haar? Welke producten moet ik aanschaffen?

Iedereen wil gezond en prachtig haar, maar niet iedereen weet hoe je, je haar het beste kan verzorgen. Niet iedereen heeft hetzelfde type haar. Wat goed is voor jouw haar, kan minder goed of zelfs slecht zijn voor iemand met een ander type haar. Er is natuurlijk een reden dat er zoveel verschillende haarproducten zijn. De één heeft stijl haar en de ander heeft krullen. Voor ieder haartype zijn er verschillende producten, we zullen in dit artikel producten aanraden voor verschillende haartypes. Zo weet jij precies wat goed voor je haar is en welke producten je moet aanschaffen. Lees dus snel verder!

Hoe weet ik welk haartype ik heb?

Ieder haartype vereist een andere behandeling, het ene haartype heeft meer aandacht nodig dan het ander. Daarnaast zijn er verschillende producten voor ieder haartype, dat is uiteraard met een reden. Het gebruiken van de juiste producten kan uiteraard enkel als je weet welk haartype je hebt. Er zijn verschillende manieren om hierachter te komen, de simpelste manier is een online test doen. Er zijn verschillende websites waarbij je een vragenlijst kunt invullen en erachter kunt komen welk haartype je hebt. We raden aan om meerdere tests te doen en de resultaten te vergelijken, zo weet jij met een bepaalde mate van zekerheid, wat jouw haartype is. 

De beste producten

Wat het beste product is voor jouw haar hangt uiteraard af van welk haartype je hebt. Zo is het kenmerkend voor krullend haar dat het heel erg veel aandacht nodig heeft. Krullen kunnen namelijk snel pluizen en je wilt dit natuurlijk voorkomen. Als je krullend haar hebt is het van belang dat je, je haar niet te vaak wast. Zo wordt het aangeraden om je haar maximaal drie keer per week te wassen en de juiste shampoo te gebruiken. Het beste product voor krullend haar is de duurzame shampoo van Davines. Voor alle andere haartypen kun je de beste producten vinden bij Davines. Zo zijn voor fijn haar, Volu hair mist, Dry shampoo & Dede conditioner o.a. aangeraden producten. Voor beschadigd haar zijn onder andere de nourishing shampoo, Melu shampoo & OI conditioner een must-have.

Kortom, er zijn verschillende haartypes. Een product dat goed is voor iemand met krullend haar, kan slecht zijn voor iemand met stijl haar. Het is daarom van essentieel belang dat je de juiste producten vindt voor jouw haartype. Je kunt de beste haarproducten vinden bij Shampoo Davines.