Top
  >  Algemeen   >  Wie is jouw favoriete boer uit Boer zoekt Vrouw?

2015 Boer zoekt Vrouw
Gisteravond ging dan eindelijk het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw echt van start. De 5 agrarische vrijgezellen die op zoek gaan naar hun grote liefde zijn bekend. Nu is dan ook de grote vraag: Wie is jouw favoriete boer?

Presentatrice Yvon Jaspers bracht de post langs bij de boeren Theo, Geert, Jan, Tom, Willem, Leo, Gert-Jan, Mario, Janko en boerin Bertie. In totaal schreven 2.388 vrouwen een brief waarvan een recordaantal van 1.808 bedoeld waren voor tulpenboer Tom. De andere 580 brieven waren geadresseerd aan de overige 9 boeren. Het stapeltje van Gert-Jan was alleen wel heel erg dun, hij kreeg slechts 2 brieven.

Van de 10 boeren worden de 5 met de meeste brieven de komende weken gevolgd in hun zoektocht naar hun droomvrouw. Tom, Geert, Jan, Theo en boerin Bertie kiezen elk 10 dames uit die zij gaan ontmoeten tijdens de speeddates. Daarna leren ze 5 van hun beter kennen als ze een dagje op stap gaan. Vervolgens worden 3 potentiële liefdes uitgenodigd om een week lang te komen logeren op de boerderij.