Top
  >  Fun   >  Wijn als cadeau geven? Maak het persoonlijk en laat leuke verpakkingen bedrukken
wijn

Een geschikt cadeau vinden voor familie, vrienden of zakenrelaties kan lastig zijn. Vooral omdat je een persoon wilt verrassen met iets persoonlijks. Het moet iets zijn dat past bij de persoon en waar diegene blij van wordt. Een fles wijn is meestal een cadeau dat veel volwassenen leuk vinden om te krijgen. Een goede fles wijn gaat altijd wel op. Wil je dit cadeau toch persoonlijker maken door een verpakking die helemaal past bij die persoon? Een wijnverpakking bedrukken kan hiervoor zorgen. In dit artikel krijg je hiervoor een aantal leuke tips. 

Hobby’s

Iedereen heeft wel een hobby. Een echte voetbalfanaat die doordeweeks voetbalt en in het weekend naar zijn of haar favoriete voetbalclub gaat om een wedstrijd te bekijken, zou je bijvoorbeeld heel blij maken met een verpakking waarop zijn favoriete voetballer op staat. Kijkt iemand graag films en weet jij toevallig wat zijn of haar favoriete acteur of actrice is? Kies er dan voor om deze op de verpakking te laten bedrukken

Gemeenschappelijke interesses

Als jij het cadeau niet alleen gerelateerd wilt houden aan hem of haar, maar ook aan jou, kan je op zoek gaan naar gemeenschappelijke interesses. Gaan jullie bijvoorbeeld gezamenlijk vaak uiteten bij de Mc Donalds? Bedruk dan de verpakking met het Mc Donalds teken. Er mag namelijk ook een beetje humor in zitten. 

Persoonlijke foto’s

Wil je de verpakking echt persoonlijk maken? Kies dan voor persoonlijke foto’s op de wijnverpakking. Hiermee zorg je ervoor dat de desbetreffende persoon herinnert wordt aan leuke momenten die jullie samen hebben meegemaakt.  Je laat door middel van deze verpakking zien dat je dit erg waardeert en dat je deze momenten koestert.

Humor

Ken je de persoon goed genoeg en houden jullie wel van een grapje? Kies er dan voor om iets grappigs op de verpakking te laten drukken. Heb je bijvoorbeeld een beschamende foto van die persoon of weet je dat diegene nog met een knuffel slaapt? Maak hier een verpakking van. Let wel op dat de persoon een grapje kan hebben en zorg dat het niet kwetsend is. 

Kortom, een fles wijn met een persoonlijke verpakking is een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid. Je kunt het aan je beste vriend of vriendin geven met een grappige of juist persoonlijke boodschap. Tegelijkertijd is het ook een goed cadeau om aan zakenrelatie te geven als blijk van waardering. Neem dus snel een kijkje in de webshop voor de mogelijkheden.