Top
  >  Algemeen   >  Wil je werken in de vakantiesferen? Dan zijn deze vacatures iets voor jou!

Ben je op zoek naar een leuke baan en houd je van vakantie? Dan is een baan op een vakantiepark of camping natuurlijk ideaal. Hierdoor zul je altijd het vakantiegevoel hebben als je aan het werk bent. Bovendien zijn je collega’s en bezoekers ook in een goede stemming door de omgeving, wat natuurlijk zorgt voor een leuke sfeer. Ben je benieuwd naar de vacatures? Lees dan snel verder!

Parkadministrateur

Ten eerste staat er een vacature open voor een parkadministrateur. Dit is dan ook de perfect baan als je analytisch en administratief onderlegd bent, maar ook graag in een vakantiesfeer wilt werken. Als parkadministrateur zul je voornamelijk bezig zijn met het hoofdboek, waarin voornamelijk financiële kwesties betrekking op zullen hebben. Dit is dan ook een erg afwisselend baan, waardoor elke dag anders zal zijn. 

Medewerker receptie

Daarnaast staan er ook vaak vacatures open voor een medewerker bij de receptie van een camping of vakantiepark. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat je het leuk vindt om contact te hebben met mensen. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor de gasten van de camping of het vakantiepark. Hierbij is het belangrijk dat je gastvrijheid uitstraalt en professioneel te werk gaat. Verder zul je gasten onder andere in- en uitchecken, maar zul je ook andere administratieve taken op je nemen. 

Stagiaires

Verder zijn er natuurlijk ook verschillende stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen. Zo kun je bijvoorbeeld een stage gaan lopen binnen het HR team van een camping of vakantiepark. Tijdens je stage zul je werkzaam zijn binnen een bedrijf waar een informele en gezellig sfeer hangt. Je loopt tenslotte stage op een camping of vakantiepark, dus dan zul je ook niet anders verwachten. Hierbij zul je veelzijdige kennis en ervaring opdoen binnen jouw vakgebied, wat een goede basis zal zijn voor jouw verdere carrière. 

Kijk vooral eens op Vacature camping om een beeld te krijgen van de verschillende vacatures die openstaan op campings en vakantieparken. Het zijn er namelijk ontzettend veel en ook meer dan je denkt. Je zult bijvoorbeeld niet snel eraan denken om aan de slag te gaan als medewerker technische dienst of HR medewerker bij een vakantiepark. Deze mogelijkheden zijn er dus wel, waardoor het goed is om een kijkje te nemen bij de Europarcs vacatures. Wellicht zit er wel iets voor jou tussen. Europarcs biedt namelijk uitdagende, vakkundige en afwisselende banen met passende arbeidsvoorwaarden aan.