Top
  >  Lifestyle   >  Win een Renew SleepClock voor je iPhone, iPod of iPad


Op Vrouwblog geven wij een Renew SleepClock ter waarde van 149 euro weg. Deze klok is de eerste contactvrije slaapmonitor die real-time slaapstatistieken geeft.

GEAR4 introduceert de Renew SleepClock, een contactvrij apparaat dat het mogelijk maakt de slaap te controleren en in kaart te brengen met de iPod, iPhone of iPad. De Renew SleepClock is volgens de producent de enige accurate slaapmonitor die volledig contactvrij is en waarvoor je geen pols- of hoofdbandjes, draden of onhandige accessoires nodig hebt. Tijdens het slapen ga je door verschillende fasen heen. Zo weet dit apparaat wanneer je slaapt, of je licht of diep slaapt en of je ’s nachts je bed hebt verlaten. Aan de hand van deze informatie, maakt de Renew SleepClock je wakker op het beste tijdstip binnen het vooraf ingestelde tijdsbestek.

Hoe kun je dit pakket winnen?

    • Like Vrouwblog op Facebook
    • Retweet dit artikel

  • Plaats een leuke reactie

Gebruik de bovenstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

Je kunt t/m 27 november meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, retweets en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail, via Twitter of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Vrouwblog ivm privacy.

Plaats aub geen Twitter of Facebook link in je reactie. Ons systeem ziet dit als spam!