Top
  >  Mode & Beauty   >  Win een NIVEA Sensitive pakket en doe mee aan de 28 Dagen Test

Een gevoelige huid is vervelend, dat weet ik want ik heb er zelf last van. Nu zijn er een paar oplossingen, maar die zijn niet vriendelijk voor je portemonnee. NIVEA zocht vrouwen met een gevoelige huid en benaderde mij om de NIVEA 28 Dagen Test te doen met hun nieuwe Sensitive lijn. Ik zei natuurlijk ja, maar ik zou het ook leuk vinden als de bezoekers van Vrouwblog mee kunnen doen. Daarom mag ik 5 NIVEA Sensitive pakketten weggeven.

Wat is de NIVEA Sensitive lijn?

Maar liefst 62 procent van de vrouwen zegt last te hebben van een gevoelige huid. Daarom heeft NIVEA de Sensitive lijn ontwikkeld, die geschikt is voor alle leeftijden. De producten zijn zacht en mild voor de huid en bestaan uit actieve en natuurlijke ingrediënten die roodheid, droogheid en trekkerigheid tegengaan. Daarnaast bevatten de producten geen parfum, kleurstoffen en parabenen.

De NIVEA Sensitive lijn bestaat uit 4 producten:

  • Sensitive Dagcrème: 7,99 euro
  • Sensitive Nachtcrème: 7,99 euro
  • Sensitive Reinigingsmelk: 5,49 euro
  • Sensitive Micellair Water: 5,99 euro

Mijn 28 Dagen Test

Zelf heb ik een hele gevoelige huid die altijd rood is en meestal trekkerig aanvoelt. Ik ben daarom heel benieuwd naar de NIVEA Sensitive producten. De oogmake-up reinigingslotion van NIVEA is namelijk één van de weinige oogreinigers waar ik geen irritatie van krijg, waardoor ik dan ook positieve verachtingen heb van deze nieuwe producten. De komende tijd ga ik de producten testen en houd ik je op de hoogte hoe mijn NIVEA 28 Dagen Test verloopt.

Win een NIVEA Sensitive pakket

Wil jij samen met mij de NIVEA 28 Dagen Test aangaan? Doe dan mee met de winactie en maak kans op 1 van de 5 NIVEA Sensitive pakketten die Vrouwblog mag weggeven. Elk pakket bestaat uit: Sensitive Dagcrème, Sensitive Nachtcrème, Sensitive Reinigingsmelk en Sensitive Micellair Water. Als je wint, worden al deze producten naar je opgestuurd zonder verplichtingen.

Hoe kun je een NIVEA Sensitive pakket winnen?

Gebruik de onderstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

  • Like of deel deze post op Facebook. Ga naar deze link en druk op “Vind ik leuk” of “Delen”
  • Plaats een leuke reactie onder dit artikel of onder de post op Facebook

Je kunt tot en met 9 maart meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, shares en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Vrouwblog i.v.m. privacy.