Top
  >  Familie   >  Winter Efteling 2009

Winter Efteling
Ook dit haar opent de Winter Efteling haar porten. De Winter Efteling 2009 duurt van 12 december 2009 tot en met 31 januari 2010.

Tijdens de Winter Efteling is het park extra feestelijk verlicht en dragen de sprookjesfiguren lekkere warme winteroutfits. Bijna alle attracties in de Efteling zijn geopend, behalve de Piraña, de Roeivijver en Phyton. Wanneer het vriest zijn ook Halve Maen, De Vliegende Hollander, D’Oude Tuffer en de Bobbaan gesloten.

Om het gemis van deze populaire attracties te compenseren zijn er een aantal speciale Winter Efteling attracties. Zo kun je schaatsen op een grote ijsban, een bezoekje brengen aan Kinder Winter Wonderland en de langlaufbaan. Ook kun je geniet van live optredens, verschillende sprookjesfiguren ontmoeten en je laten betoveren door een ware sneeuwstorm. Dit alles beleef je in een winterse Efteling vol met twinkelende lichtjes en knapperende kampvuren.

De Winter Efteling 2009 is geopend van 12 december 2009 tot en met 31 januari 2010. Alleen op 1 januari 2010 sluit de Efteling voor 1 dag haar porten. Voor de Winter Efteling gelden dezelfde entreeprijzen als voor de normale Efteling. Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar betalen €28, 60-plussers €26 en kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.