Top
  >  Algemeen   >  Woedende menigte betrapt verkrachter en hakt zijn penis af

india menigte hakt penis verkrachter af
Brute verkrachtingen zijn in India eerder regel dan uitzondering. Inwoners uit de stad Ganganagar besloten daar iets aan te doen. Toen ze een man betrapten die een meisje verkrachte hakten ze zijn penis af.

Toen een groepje mensen gegil hoorden komen uit een steegje namen ze poolshoogte. Daar zagen ze hoe de 40-jarige Suresh Kumar een doodsbang meisje tegen een muur drukte. De ooggetuigen overlegden even en sleepten de verkrachter mee naar een slagerij in de buurt. Daar werd de dader uren lang met stokken geslagen en werd zijn penis afgesneden. Vervolgens werd de man samen met zijn afgehakte geslachtsdeel op straat gegooid.

Dader met afgehakt geslachtsdeel gedumpt op straat

Geen enkele voorbijganger wilde de man helpen, omdat je kon zien dat hij gestraft was voor een zedenmisdrijf. “Er gebeuren de laatste tijd veel ontoelaatbare misdrijven tegen vrouwen in dit land. Meisjes worden verkracht, opgehangen en gemolesteerd. En het is tijd dat dat stopt. Dit is een duidelijke boodschap aan iedereen: als jij een vrouw aanvalt, dan word je gestraft”, laat een buurtbewoner weten.

Volgens de Daily Mirror keurt de politie het gedrag van de menigte af en mogen mensen het recht niet in eigen handen nemen hoe afschuwelijk een misdaad ook is. De dader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het meisje was in shock en krijgt therapie.

Zie ook: Vader martelt en vermoordt verkrachter van dochter