Top
  >  Mode & Beauty   >  Zo houd je jezelf deze winter warm

Het wordt natuurlijk steeds kouder buiten en dan is het natuurlijk belangrijk om jezelf goed warm te houden. Wanneer je warme kleding hebt zul je sneller even naar buiten gaan, wat uiteraard erg gezond is. Om dit te stimuleren is het belangrijk dat je de juiste winterkleding in je kast hebt hangen. Daarnaast wil je het natuurlijk ook binnenshuis lekker warm hebben en ook hiervoor zullen we een aantal tips geven in dit artikel. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Een goede winterjas

Ten eerste is een goede winterjas natuurlijk erg belangrijk. Hiermee zorg je ervoor dat je de meeste koud buiten houdt en je je lichaam goed warm houdt. Het is belangrijk om hierbij te kiezen voor een kwalitatief goede jas, op deze manier kun je ook langer met je jas doen. Wist je dat je winterjas jaren mee kan gaan en dat je dus zeker niet elk jaar een nieuwe winterjas hoeft te kopen? Een winterjas is dan zeker ook een goede investering. Zo zijn Giacomo jassen gemaakt van goede materialen waardoor je er lang mee kunt doen. Daarnaast zijn de jassen ook erg stijlvol en tijdloos, waardoor je niet snel uitgekeken zult zijn op jas. Wanneer je wilt investeren in een winterjas is het dan ook belangrijk om te kiezen voor een jas die echt past bij jouw stijl. Zo voorkom je dat je snel uitgekeken bent op je jas en weer een nieuwe wilt kopen, dit Is immers zonde van de investering. Het ligt hierbij voor de hand om voor een basic zwarte jas te kiezen, maar je kunt ook voor een andere mooie kleur gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een donker groene of blauwe jas. Verder kun je ook wat meer uit je comfortzone gaan door te kiezen voor een jas met gouden details.

Dikke broeken

Naast een winterjas is het ook erg belangrijk om je benen goed warm te houden, aangezien deze vaak niet bedekt zijn bij het dragen van een winterjas. Dit doe je door kwalitatief goede en dikke broeken te dragen. Dit klinkt misschien totaal niet trendy, maar tegendeel is waar. Zo kan een kwalitatief goede broek nog steeds meedoen aan de trends door bijvoorbeeld te kiezen voor een flared pants, maar daarnaast kun je ook kiezen voor een broek met een leuk ruitpatroon om je outfit helemaal af te maken. Voornamelijk spijkerbroeken bestaan vaak uit een dikkere stof waardoor je benen goed warm zullen blijven. Let er vooral op dat je tijdens de koude winterdagen niet kiest voor dunne broeken van bijvoorbeeld katoen of voor broeken met veel gaten erin. Hier zal namelijk wind tussendoor komen wat erg koud kan zijn. 

Warme truien

Daarnaast wil je natuurlijk ook nog wat dragen onder je dikke winterjas om je bovenlichaam extra warm te houden. Dit kun je doen door een dikke en warme trui te dragen. By-Bar heeft verschillende truien in het assortiment, waardoor er altijd wel een trui bij zit die bij jouw stijl past. Een dikke trui in een basic kleur, zoals zwart, wit of beige, is altijd goed maar daarnaast kun je natuurlijk ook uitpakken door een keer te kiezen voor een opvallende kleur zoals roze of groen. Verder zijn ballonmouwen helemaal in. Dit houdt in dat de onderkant van de mouw wat boller staat en als het ware een ballon effect creëert. Verder worden truien ook in steeds meer verschillende materialen geproduceerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een velvet trui. Dit is erg leuk als je dit combineert met een velvet broek. Op deze manier creëer je een two-piece set, wat niet alleen leuk staat, maar je ook nog eens warm houdt. 

Kortom, je kunt jezelf goed warm houden door een aantal basis items in je kast te hebben. Ten eerste is het erg belangrijk om een goede winterjas in huis te halen, zodat je jezelf goed warm kunt houden als je naar buiten gaat. Bovendien zul je ook sneller naar buiten gaan als je een warme winterjas hebt, wat natuurlijk erg gezond is. Verder zijn dikke broeken ook erg belangrijk om je benen warm te houden en kun je het helemaal afmaken door er een warme trui op te dragen. Hopelijk heb je met deze tips komende winter geen last van de kou!