Top
  >  Mode & Beauty   >  Zo laat je je ogen stralen met kleurlenzen

Lenzen boven
Ogen zijn één van de eerste dingen die opvallen als mensen naar je kijken. We kunnen ze iets veranderen met make-up, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien zijn kleurlenzen.

Met de AIR OPTIX COLORS kleurlenzen kun je de kleur van je ogen veranderen in verleidelijk bruin, smaragdgroen of sprankelend blauw. De lenzen zijn er in 9 verschillende kleuren en variëren van subtiel tot opvallend. De 3-in-1 technologie accentueert de iris, verandert de kleur en verheldert de oogopslag. De lenzen zijn er zowel voor mensen met als zonder bril.

Lenzen

Zelf draag ik al jaren AIR OPTIX lenzen omdat ze veel zuurstof doorlaten en ik zo geen droge ogen krijg. De kleurlenzen had ik alleen nog nooit geprobeerd. Ik heb voor Brillant Blue gekozen en deze kleur laat mijn ogen stralen en maakt ze levendiger. Je voelt de lenzen nauwelijks zitten en je kunt ze heel makkelijk in- en uitdoen.

Kleurlenzen zijn leuk voor een avondje uit en zorgen ervoor dat je er tijdens de aankomende feestdagen nog stralender uitziet. Deze lenzen zijn onderdeel van je look en om ze perfect te laten matchen met je make-up staan hieronder een aantal tips.

Boven mijn natuurlijke ogen en onder met AIR OPTIX COLORS kleurlenzen
Lenzen ogen Ellen voor en na

Oogschaduw die past bij oogkleur

Om de kleurlenzen nog meer te laten spreken kun je deze accentueren met make-up. Zet je wimpers aan met mascara en trek met eyeliner een lijntje boven je wimperrand. Kies ook voor een oogschaduwtint die jouw ogen het beste laat uitkomen.

Bij bruine ogen staan zachte, gedempte kleuren zoals perzik, bruin en taupe mooi. Ook goud, koper of brons geven je ogen een glossy highlight.

Groene ogen kun je het beste combineren met mauve en lichtpaarse tinten als violet, roze of pruimkleur. Warme aardtinten zoals beige of bruin passen er ook goed bij.

Blauwe ogen stralen nog meer als ze aangezet worden met perzikkleurige of terracotta-bruine make-up. Voor een dramatisch effect gebruik je lila of donkerpaars.

Lenzen 2

Zelf kleurlenzen proberen

Wil je zelf een keer kleurlenzen proberen? Op de website van AIR OPTIX kun je virtueel lenzen passen. Je kunt hiermee zien hoe ze jou staan voordat je ze koopt. Klik hier om het zelf te ervaren.