Top
  >  Familie   >  22 maanden oud Nederlands meisje met Down krijgt modellencontract

Liva Faye Moon
Hoewel ze pas 22 maanden oud is, mag Liva Faye Moon uit het dorpje Poortugaal zich nu al model noemen. Het Nederlandse meisje met het syndroom van Down heeft sinds kort een modellencontract op zak.

Stephanie, de moeder van Liva, zag dat de webshop Mi Toetie Baby op zoek was naar een nieuw gezichtje. Geïnspireerd door het Australische model Madeline Stuart, dat ook Down heeft, stuurde ze een foto van haar dochtertje op. Haar oogappel met blonde lokken en prachtige blauwe ogen werd als winnares, uit meer dan 2.000 inzendingen, gekozen.

Liva Faye Moon 02
Stephanie en haar man Lennie kwamen pas na de geboorte erachter dat hun kindje Down heeft. Ze vinden het geweldig dat de keuze op Liva is gevallen. “We zijn ontzettend trots. Het is mooi om te zien dat mensen ervoor openstaan”, laat de trotse vader weten.

De lieve foto’s van het 1-jarige meisje laten zien dat we hier met een natuurtalentje te maken hebben. Of de kleine Liva het modellenwerk alleen zelf leuk vindt, kan ze nog niet zeggen. Volgens haar moeder doet ze het wel heel erg goed en volgt ze de instructies van de fotograaf moeiteloos op.