Top
  >  Algemeen   >  3-jarig jongetje redt man uit oververhitte auto

ongetje redt man uit oververhitte auto
De 3-jarige Keith Williams heeft met zijn doortastende optreden het leven van een 68-jarige man gered. Het jongetje zag dat de man zat opgesloten in een bloedhete auto en wist hem te redden.

De 68-jarige Bob King, uit de Amerikaanse staat Tennessee, zou in de auto wachten op zijn vrouw die even naar de kerk ging. Toen zij uit de auto stapte en wegliep, gingen de deuren automatisch op slot. Hierdoor zat King, die al meerdere keren voor kanker is behandeld en het afgelopen halfjaar al 2 keer een hartaanval kreeg, vast in de auto. De temperatuur in het voertuig liep op tot 49 graden waardoor hij verzwakte.

Kleine held

De 3 jaar oude Keith Williams zag de man zitten. De peuter had van zijn moeder net een lesje over veiligheid en oververhitting in auto’s gehad en haalde pastor Jack Greene. “Hij bleef maar zeggen: ‘Op slot, op slot’. Toen ik met hem mee naar de auto ging en Bob zag, wist ik niet wat ik zag,” laat hij weten aan ABC News.

Greene haalde King uit de auto en bracht hem met behulp van water weer bij zijn positieve. De kleine Keith werd natuurlijk de held van de dag. Zijn moeder is dan ook ontzettend trots op haar heldhaftige zoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ppZR-m35ekw