Top
  >  Familie   >  4 kinderen uit 1 gezin zijn op dezelfde dag jarig

kinderen uit gezin dezelfde dag jarig
Voor de ouders Emily Scrugham en Peter Dunn is het niet moeilijk om de verjaardagen van hun kinderen te onthouden. De 4 kinderen uit het gezin zijn namelijk allemaal op dezelfde dag jarig.

De 4 kinderen van Emily Scrugham en Peter Dunn Dunn, uit Cleater More in Engeland, delen dezelfde verjaardag. De 2 jongens en 2 meisjes zijn allemaal op 12 januari geboren, meldt de Daily Mail. Op 12 januari 2014 zag zoontje Ryan het levenslicht. Op die dag vieren ook zijn 5-jarige broer Sam en de 2 jaar oude tweelingzusjes Brooke en Nicole hun verjaardag. Volgens wetenschappers is dit uniek. Uit statistische gegevens blijkt dat zoiets maar in 1 op de 133.225 gevallen voorkomt.

Hoewel het erg bijzonder is, is de vader van de 4 kinderen niet zo blij dat hij weer een verjaardag op dezelfde dag moet vieren. Het was dan ook helemaal niet zo gepland. Sam was 2 weken te laat en Ryan 3 dagen. De tweeling werd via een keizersnede gehaald. De vader wilde niet dat dit op 12 januari zou gebeuren. Toen de doktoren de hartjes van de meisjes niet meer hoorden kloppen, moest het toch echt op die datum.

Foto via Carters News