Top
  >  Algemeen   >  5-jarige Tim omgekomen bij ongeluk met monstertruck

Tim omgekomen monstertruck haaksbergen
Door het ongeluk met een monstertruck in Haaksbergen zijn 3 mensen omgekomen. Eén van de slachtoffers is de 5-jarige Tim.

Zondag is tijdens het AutoMotorSportief evenement een monstertruck na een stunt uit de bocht gevlogen en het publiek ingereden. Tim stond daar samen met zijn moeder en zusje Marit. Het 8-jarige meisje raakte gewond en vecht in het ziekenhuis voor haar leven. De moeder hield aan het ongeluk lichte verwondingen over, meldt RTL Nieuws.

Naast de 5-jarige Tim zijn er door het ongeluk nog 2 mensen overleden. Ook verkeren 5 slachtoffers in kritieke toestand. Daarnaast zijn 18 andere mensen gewond geraakt, maar hun situatie is niet levensbedreigend.

Chauffeur van monstertruck aangehouden

Hoewel er volgens internationale regels geen publiek mocht staan in de rijrichting van de stunt, beweert de organisatie hiervan niet op de hoogte te zijn geweest. De oorzaak van het drama wordt nog onderzocht. Ooggetuigen zeggen dat de truck heel veel gas gaf en de organisatie vermoedt dat er een probleem was met de remmen. De chauffeur van de truck is aangehouden. De man wordt verdacht van dood door schuld.

Let op! De onderstaande video’s kunnen schokkend zijn.