Top
  >  Familie   >  65-jarige moeder van 13 kinderen bevalt van vierling

65 jarige vierling
Annegret Raunigk was al moeder van 13 kinderen, maar sinds kort staat de teller op 17. De 65-jarige vrouw uit Duitsland beviel onlangs van een vierling.

Annegret, uit Berlijn, zette dinsdag een vierling op de wereld door middel van een keizersnee. Het meisje Neeta en haar 3 broertjes Dries, Bence en Fjonn werden in de 26ste week van de zwangerschap geboren. De kinderen wegen tussen de 655 en 960 gram. Hoewel de baby’s volgens de zender RTL, die overeenkomst heeft gesloten met de vrouw, nog niet volledig ontwikkeld zijn, zijn hun kansen om te overleven groot.

De 65-jarige moeder had al 13 kinderen, tussen 9 en 44 jaar oud, en 7 kleinkinderen. Vorig jaar liet ze zich in Kiev in Oekraïne kustmatige bevruchten. De vrouw zegt dat ze dit deed omdat haar 9-jarige dochter nog graag een broertje of zusje wilde. Toen Annegret hoorde dat ze in verachting was van een vierling, was ze in eerste instantie geschokt. Aangezien één of meerdere embryo’s verwijderen voor haar geen optie was, besloot ze om alle kinderen te houden.