Top
  >  Familie   >  89-jarige oma is bruidsmeisje op huwelijk van kleindochter

oma bruidsmeisje huwelijk kleindochter 01
Bij het woord bruidsmeisje denk je waarschijnlijk aan een jonge vrouw, Christine Quinn dacht daar echter heel anders over. Deze bruid vroeg haar 89-jarige oma als bruidsmeisje.

Toen Christine, uit het Amerikaanse Pennsylvania, besloot om met Patrick in het huwelijksbootje te stappen wilde ze niets liever dan haar oma Betty als bruidsmeisje. Ze beschouwt haar grootmoeder namelijk als één van haar beste vriendinnen, maar ondanks dat was ze toch bang dat oma nee zou zeggen. Want Betty houdt helemaal niet van aandacht.

De 89-jarige vrouw had dan ook eerst haar bedenkingen. “Ze vroeg me wel 10 keer of ik het zeker wist en waarom ik er zo’n oude vrouw bij wilde hebben. Ze zei zelfs een paar keer: ‘Al je bruidsmeisjes zijn jong en mooi, waarom zou je mij willen?’, maar het mag duidelijk zijn dat mijn oma ook mooi is. Bekijk de foto’s maar!” laat Christine weten aan The Huffington Post.

oma bruidsmeisje huwelijk kleindochter 02
Gelukkig ging oma Betty uiteindelijk toch akkoord. Op 2 mei stond ze zo trots als een pauw naast haar kleindochter toen die haar jawoord gaf. Tijdens de bruiloft droeg oma een prachtige paarse jurk en ze had de dag van haar leven. “Ze bracht iedereen die dag aan het lachen met haar wijze woorden en grappige commentaren”, vertelt haar kleindochter.

oma bruidsmeisje huwelijk kleindochter 03

Foto’s: Sweetwater Portraits