Top
  >  Eten & Drinken   >  Bierdrinkers hebben vaker seks op eerste date


Wie niet vies is van een onenightstand, moet zich tijdens het uitgaan storten op bierdrinkers. Mensen die een biertje drinken, duiken namelijk sneller het bed in met hun date dan iemand die niet van bier houdt.

De Daily Mail meldt dat een groot deel van de bierdrinkers geneigd zijn snel het bed in te duiken met een nieuwe vlam. 60 procent van de mensen die wel eens een pilsje drinken, willen hun date graag afsluiten tussen de lakens. Dit feitje komt voort uit een onderzoek van Christian Rudder, een Harvard-student die de datingssite OKCupid oprichtte. Voor het onderzoek heeft hij profielen en interacties van 100 miljoen gebruikers geanalyseerd.

Het onderzoek leverde nog meer grappige resultaten op. Wanneer je een serieuze relatie wil, moet je geen vragen stellen over seks, religie of roken. Veel mensen zijn geneigd om deze gespreksonderwerpen aan te knopen, maar dit werkt niet. Je kunt beter vragen of hij van horrorfilms houdt, ooit alleen gereisd heeft en of hij op een boot zou willen wonen. Wanneer hij deze vragen met een ja beantwoord, zou hij jouw potentiële partner kunnen zijn. Deze man is namelijk niet uit op een wild avontuurtje, maar op een vast relatie.