Top
  >  Lifestyle   >  6 bijzondere hotelkamers voor Valentijnsdag

President 3D Wellness Suite
Wil je dit jaar met Valentijn iets speciaals doen? Je maakt deze dag nog bijzonderder door samen een romantische nacht te beleven in een prachtige hotelkamer.

Op 14 februari viert de romantiek hoogtij. Dat gebeurt zeker als je één van de volgende hotelkamers voor Valentijnsdag reserveert. Want in deze suites kun je samen ontspannen in een jacuzzi, sauna of privé zwembad of genieten van het adembenemende uitzicht. Kortom, het belooft het onvergetelijke Valentijn te worden.

Zwembadsuite

Zwembadsuite
Heb je altijd al een privé zwembad willen hebben? Een overnachting in de zwembadsuite van het Van der Valk Hotel Akersloot maakt dat mogelijk. De suite is 60 vierkante meter en heeft een zwembad, 2-persoons whirlpool en een kingsizebed.

Van der Valk Hotel Akersloot

Spa Suite

Spa Suite
De Spa Suite van het Mainport hotel in Rotterdam combineert spectaculair uitzicht met wellness faciliteiten. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping en kijkt uit op de Maas. De suite heeft onder meer een ronde jacuzzi, regeldouche en sauna.

Mainport Rotterdam

Vliegtuigsuite

Vliegtuigsuite Teuge
Dit vliegtuig van bijna 40 meter is ingericht als een luxe suite. Neem plaats in de volledig uitgeruste cockpit en waan je zelf als piloot of geniet van het uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld Teuge. De vliegtuigsuite heeft onder meer een bubbelbad, aparte douche en een sauna.

Vliegtuigsuite Teuge

Royal Suite

Royal Suite
De Royal Suite van het Hilton hotel in Den Haag is maar liefst 135 vierkante meter. De kamer heeft een ruim terras en uitzicht over de historische Haagse binnenstad. Door de oranje kleurstelling en foto’s van ons vorstenhuis heeft de suite een Koninklijke uitstraling.

Hilton Den Haag

President 3D Wellness Suite

President 3D Wellness Suite
Een verblijf in de President 3D Wellness Suites in Hotel ReeHorst in Ede is heel romantisch. In de luxe kamer hangt een weldadige en een tikkeltje spannende sfeer. De wellness faciliteiten bestaan uit een sauna, een jacuzzi en een rainshower.

Hotel ReeHorst

I Love Amsterdam Suite

I Love Amsterdam Suite
De I Love Amsterdam Suite van het Conservatorium hotel telt 155 vierkante meter verdeelt over 3 verdiepingen. De suite heeft uitzicht op de skyline van Amsterdam en een dakterras. De historische architectuur van het gebouw, zoals de originele houten balken, geven de kamer een bijzonder karakter.

Conservatorium Amsterdam