Top
  >  Lifestyle   >  Boek: De affaire van Santa Montefiore


Als jij dacht de ware liefde te hebben ontmoet, zou je er dan alles voor op het spel durven te zetten? Het boek De affaire van de schrijfster Santa Montefiore gaat hierover.

Het boek De affaire is een romantisch verhaal, waarin je kennis maakt met Angelica. Ze is een succesvolle schrijfster van kinderboeken en leeft een gelukkig bestaan met haar man en kinderen. Maar dan ontmoet ze Jack en alles verandert.

Angelica is onmiddelijk onder de indruk van Jack’s charmante verschijning en voelt zich bijzonder door de aandacht die ze van hem krijgt. Via de e-mail blijven ze contact met elkaar houden, wat tot dan toe bestaat uit onschuldig geflirt. Dan moet Angelica vanwege haar werk naar Kaapstad, waar Jack woont op zijn wijngaard. Er ontstaat een serieuze affaire waarbij Angelica de tijd van haar leven heeft, ondanks haar schuldgevoelens tegenover haar gezin. Als ze weer terug moet naar huis, moet Jack haar iets bekennen. Hij is ongeneeslijk ziek, maar dankzij Angelica heeft hij dat even kunnen vergeten en kon hij weer van het leven genieten. Met een gebroken hart gaat Angelica weer naar haar gezin en wil ze er alles aan doen om haar huwelijk in stand te houden.

Het boek De affaire van Santa Montefiore is te koop voor 19,95 euro.