Top
  >  Familie   >  Botoxmoeder verliest voogdij over dochter


De moeder die haar 8-jarige dochter Britney Campbell botoxinjecties gaf, verliest haar voogdij. Kerry Campbell vindt het de normaalste zaak van de wereld om haar dochter regelmatig te behandelen met botox. Om deze reden verliest de botoxmoeder voogdij over haar dochter.

De 34-jarige Kerry Campbell komt oorspronkelijk uit Engeland, maar woont nu in Amerika. Zou ze haar 8-jarige dochter Britney met botox injecteren omdat ze aan het soms absurde Amerikaanse schoonheidsideaal wilde voldoen? Wat de reden ook is, bij een 8-jarig meisje valt geen rimpel te ontdekken en het is al helemaal niet normaal om zelf met de injecties aan de slag te gaan.

De moeder deed haar verhaal in de Amerikaanse Good Morning America Show. In het programma vertelt Kerry waarom ze haar dochter botoxinjecties geeft en ook de 8-jarige Britney komt zelf aan het woord. Zo zegt ze op Amerikaanse tv dat ze dat de botoxinjecties inderdaad pijn doen, maar dat ze geen rimpels wil hebben en aan de pijn gewend is geraakt.

Kerry geeft haar dochter botoxinjecties zodat ze meer kans maakt om te winnen bij schoonheidswedstrijden. Maar niet alleen haar gezicht wordt met eigen handen cosmetisch veranderd, ook haar benen zijn al eens door moeders zelf onthaard met hars. En dat bij een achtjarig meisje! Britney vertelde in de Amerikaanse show dat het waxen heel erg pijn doet, maar dat ze het niet vrouwelijk vindt om haar te hebben. Britney lijkt zo te horen al behoorlijk gehersenspoeld door haar moeder.

De uitzending van het programma zorgde in Amerika voor veel ophef. Britney is dan ook uit haar ouderlijke woning weggehaald en moeder Kerry heeft voorlopig geen voogdij over haar dochter. Ik ben blij dat Britney nu geen botoxinjecties meer krijgt van haar moeder en hopelijk eindelijk weer gewoon kind kan zijn.

[pro-player width=’572′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=auzvSkIk7xg

post a comment