Top
  >  Eten & Drinken   >  Cheesecake Company Den Haag


Bel je dol op cheesecake? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de Cheesecake Company in Den Haag.

De Cheesecake Company in Den Haag ligt tegenover de Grote Kerk. En hoewel de zaak er misschien van buiten niet zo aanlokkelijk uitziet, het interieur is vrij simpel en niet heel erg gezellig, maakt de eerste hap van de verrukkelijke cheescake alles goed.

De cheescakes
Het genie achter deze heerlijke cheescakes is de van oorsprong Amerikaanse Rebecca Joyner. Zij bakt dagelijks echte all Amerikaanse cheescakes, die gemaakt zijn van 100% creamcheese. Naast traditionele smaken houdt Rebecca ook erg van experimenteren. Zo heeft zij typische Hollandse smaken zoals bitterkoekjes en stroopwafels, maar ook Mars, bosvruchten en brownie staan regelmatig op het menu.

De kaart van de Cheesecake Company verandert dagelijks en daarom is het elke keer weer een verrassing als je de winkel binnenloopt. In totaal maakt Rebecca 38 verschillende smaken cheescake, maar als je een speciaal verzoek hebt draait ze ook hier haar hand niet voor om. Daarnaast maakt ze ook nog verse muffins, banana bread en chocolate chip cookies, die je daar net als de cheescake lekker met een kopje thee kunt opeten of mee naar huis kunt nemen.

Mijn ervaring
Zelf ben ik dol op taart en ik was dan ook erg blij toen ik op een druilerige dag oog in oog stond met de Cheesecake Company. Want na mijn eerste hapje cheescake, die ik tijdens een vakantie in Amerika heb genomen, was ik verkocht. Helaas kon ik eenmaal thuis nooit meer de perfecte cheescake vinden.

Mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen ik de Cheesecake Company binnenliep. Natuurlijk kon ik niet kiezen en besloot ik dus maar om er 2 te nemen. De smaak was geweldig en ik waande me even in Amerika, maar dat kon ook komen omdat ik de enige was die Nederlands sprak.

Het enige nadeel van mijn bezoek aan de Cheesecake Company was dat ik daarna wel enorme buikpijn had. 2 taartjes zijn niet aan te raden, want ondanks dat de punten er misschien klein uitzien vullen ze enorm! Maar waar het eigenlijk op neer komt, is dat je de perfecte cheesecake tegenwoordig niet meer alleen in Amerika vindt, maar ook in ons eigen kikkerlandje bij de Cheesecake Company in Den Haag.

De Cheesecake Company is gevestigd aan de Torenstraat 32 in Den Haag.