Top
  >  Eten & Drinken   >  Chocolade is het geheim van een lang leven volgens de oudste vrouw ter wereld

Chocolade geheim oudste vrouw ter wereld
Ben je op zoek naar een goede reden om chocolade te eten? Knoop dan het volgende goed in je oren! Volgens de oudste vrouw ter wereld is chocolade het geheim van een lang leven.

De Mexicaanse Leandra Becerra Lumbreras werd geboren op 31 augustus 1887. Gister vierde ze haar 127ste verjaardag en werd ze gekroond tot de oudste mens die ooit heeft geleefd. Leandra, die tijdens het begin van de Eerste Wereldoorlog 27 jaar was, zegt dat chocolade het geheim van haar goede gezondheid is. Daarnaast speelt het feit dat ze nooit getrouwd is en dagenlang kan slapen ook een belangrijke rol.

Omdat Leandra de zeer respectabel leeftijd van 127 jaar heeft bereikt, heeft ze veel hoogtepunten maar helaas ook moeilijke tijden meegemaakt. Zo heeft ze al 5 van haar kinderen moeten begraven en overleefde ze ook een aantal van haar 20 kleinkinderen. De oma heeft inmiddels wel 73 achterkleinkinderen en 55 achterachterkleinkinderen.

Redenen om chocolade te eten

Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat chocolade goed is voor je gezondheid. Leandra is daarvan nu zelfs het levende bewijs van. Als jij ook trek hebt in een stukje chocolade, maar toch nog twijfelt. Dan kunnen deze 9 redenen om chocolade te eten dat schuldgevoel misschien wel wegnemen.